Ben je op zoek naar seksdates? Waarom dating-apps de oplossing voor jou zijn.

Hoe gemakkelijk is het om seks te hebben via een dating-app? Als je het slim doet en je registreert bij de juiste platformen, nemen je kansen op ongecompliceerde seks enorm toe.

De charme van het anonieme en het snelle

Als je online op zoek bent naar geluk, hoef je het huis niet uit om iemand te ontmoeten. Seksdates kunnen ook gemakkelijk op de mobiele telefoon worden gemaakt. In theorie kun je het jezelf gemakkelijk maken op de bank in je pyjama – en toch vrijuit flirten. Anoniem en (aanvankelijk) onherkenbaar online kun je als nergens anders: een verzonnen gebruikersnaam maakt het mogelijk. Anders bepaal je zelf hoeveel meer informatie je over jezelf wilt onthullen en op welk moment dit gebeurt. Deze bescherming kan flirten en chatten met andere mensen erg spannend maken. Gebruikers durven vaak heel andere dingen te zeggen dan in het “echte leven”. Dit verklaart onder meer waarom datingsites perfect zijn om de droom van snelle seks te realiseren. Terwijl je je seksuele fantasieën nauwelijks zou toevertrouwen aan een vreemde in een bar of tijdens het winkelen, is online daten veel minder ingewikkeld en hoeft het voor niemand ongemakkelijk te zijn.

Met vriendelijkheid en charme naar het doel

Als je je eenmaal hebt geregistreerd op een van de dating- of seks-apps, kan het pad naar je doel kort zijn. Je kijkt naar de profielen van potentiële partners in de buurt en bepaalt wie je aantrekkelijk vindt. Als er daadwerkelijk een match is en twee mensen vinden elkaar interessant, dan begint de flirt en misschien begint de erotische chat. Hoe snel het tot zaken komt, wordt uiteraard door beide partijen samen beslist. Natuurlijk moet je leugens vermijden die toch worden onthuld – bijvoorbeeld over je eigen uiterlijk. Speel je met open kaarten en respecteer je de wensen en grenzen van de ander, dan is samen flirten voor jullie allebei fijn.

Samenvattend kan gezegd worden: Seks vinden via seks- of datingapp is niet zo moeilijk als velen denken. Omdat veel mensen tegenwoordig online op zoek zijn naar geluk, is er een breder scala aan mogelijke sekspartners. De meeste gebruikers vinden het goed dat je online te snel en gemakkelijk kunt afspreken. Het is dus maar een kleine stap om de droom van seks via dating app waar te maken.